I det øjeblik var jeg din af Mhairi Mcfarlane

Modtaget af HarperCollins Nordic

UDEN AT SIGE DET HELE:
Hvad sker der, når den som knuste dit hjerte pludselig dukker op igen? 
Midt i et skænderi under bryllups forberedelserne, bestemmer Rachel sig for, at det er på høje tid at hæve forlovelsen med kæresten Rhys. I forvirringen og tequilarusen, som følger den spontane beslutning, ser fremtiden mildt sagt usikker ud. Det gør ikke situationen bedre, at Rachel hører at Ben, hendes ungdomskæreste og første kærlighed, er flyttet til byen. Det er ti år siden de så hinanden sidst, men da det lykkes Rachel at få arrangeret et ”helt tilfældigt” møde, kommer der gang i det gamle venskab igen – og for Rachel en del mere end det. De gamle følelser blusser op. Irriterende nok lader det til at Ben ikke ser hende som andet end en ven. Desuden har han også fundet sig en kone, som er lige så åndeløs smuk, som han er, så alt taler sit tydelige sprog. Bare gode venner altså. Ikke noget problem for Rachel. Eller?
* * * *

POSITIVT: 
Endnu engang måtte alle andre bøger der står i kø for at blive læst vente til jeg havde fået læst endnu en bog af Mcfarlane. Det er virkelig bøger man skal læse hvis man har brug for at koble 100% af og bare nyde at det ene kapitel forsvinder for en imens man er godt underholdt.

Vi får Rachel og Bens historie fra fortiden løbene og det fungere rigtig godt at det bliver fortalt på den måde. Hun kunne jo have valgt at give os hele fortiden med det samme, men det vil bare ikke have haft samme virkning. Man når både at få et had og elsk forhold til hele deres historie.

Jeg er fan af at Rachels venner fylder så meget i bogen. og vi derved også får lidt af deres liv med og får en følelse af gode venskaber kan udvikle sig i flere retninger. Man bliver så glad.

KRITIK:
Det er den første bog fra hende jeg vælger at give 4 stjerner frem for 5 og det er virkelig små detaljer der gøre det og ingen stor betydning for den store romantikere, for det får man og det er hvad Mcfarlane kan. Men det kan også bare blive lidt for nemt og en lidt for enkel fortælling som man har set så mange gange før. Det må gerne være lidt skævt og med et par overraskelser som jeg synes hun har været bedre til i de andre bøger.

4/5

 

Leave a Reply