Bjerget bag huset af Joyce Maynard

Modtaget af HarperCollins Nordic

UDEN AT SIGE DET HELE:

Da flere piger bliver fundet døde på bjerget bag Rachel og hendes 11 årige søsters hjem, får deres kronisk utro far sagen. Pigerne tilbringer de lange sommerdage med at fantasere og prøve at finde ud af, hvem der står bag mordene. Imens synker deres mor længere og længere ned i en depression efter skilsmissen fra deres far. Tiden går, og flere piger bliver fundet myrdet på bjerget bag huset – søstrene kan kun se til, mens deres far gang på gang mislykkes i at fange morderen. Rachel beslutter sig for, at kaste sig ud i et livsfarligt spil for at fange morderen. Et spil der ender med at ødelægge farens karriere og ændrer alt, for alle hun elsker.

Tredive år senere vender Rachel tilbage for at give hendes far den oprejsning, som hun synes han fortjener. Det er en plan, som afslører mere, end hun nogen sinde kunne have forstillet sig.

*  *

Ih ah uh jeg ved ikke hvor jeg skal starte eller slutte med denne her anmeldelse. Er bange for den bliver ultra kort. Måske lige hårdt nok at sige den var dårlig for den har jo alligevel fået to stjerner og jeg læste til sidste punktum.

Den sagde mig ikke rigtig noget og måtte tvinge mig igennem den. Kapitlerne var kedelig og mærkelig. Stemningen og kvaliteten var så svingende. Det som om forfatteren har ville to ting.. Fortælle om den 13 årige og de problemer, følelser, tanker og udvikling man nu gennemgår i den alder og på samme tid skrive en krimi oven på og derefter så prøve at flette det sammen og det lykkes ikke rigtig… Men en del af mig var jo også spændt på hvor det hele ende og derfor blev jeg nødt til at læse den færdig.. og ideen bag bogen lød jo også lovende men mine forventninger var vist et helt andet sted.

Langsomt læst, men hurtig glemt for mit vedkommende.. desværre.
2/5

Leave a Reply