Fra og med dig af Mhairi Mcfarlane

200916

Modtaget af HarperCollins Nordic

UDEN AT SIGE DET HELE:
Selvom Anna Alessis dates ofte viser sig at være weirdos, så kunne hun ikke være lykkeligere. Hun er 30+, har et job, som hun elsker, og livet er bedre, end hun havde turde håbe. Men sådan har det ikke altid været, og hun vil helst glemme alt om årene som syndebuk i skolen.

Så da James Fraser, ham der stod for størstedelen af ydmygelserne i skolen, dukker op i hendes liv, vendes alting på hovedet. Men James er anderledes nu – han er høflig, moden og sjov. Så folk kan vel ændre sig? Men hvorfor føler Anna sig som en idiot, fordi hun stoler på ham?

* * * * *
Endnu en flot og velskrevet bog fra Mhairi. Jeg tror faktisk jeg er mere vild med denne end den første jeg læste. Historien er den samme som i så mange andre bøger og film. Den grimme ælling har forvandlet sig til en smuk og sjov svane. Jeg er ligeglad for jeg læser gerne sådan en feel good bog igen og igen.

Anna er et typisk mobbeoffer. Hun husker sine dage i skolen som et mareridt, men er kommet videre i livet. Hun ser godt ud og har et fantastisk arbejde. Men leder stadig efter den eneste ene. Hun dater og sukker efter at opleve Harlequin magien..

Dagen for genforeningen med skolen nærmer sig og man fornemmer både hendes frygt og “i’m so excited” følelse… det hele falder bare lidt til jorden efter at ingen kan genkende hende… Livet går videre vil man tro.. Anna vil i hvert fald gerne have det bare var det og lade det gå i glemmebogen. Men pludselig står Anna i den situation at hun er tvunget til at samarbejde med James… og her er bogen næsten kun lige begyndt.

Læs den! Den er sød, sjov, hyggelig, fantastisk, kærlig, nervepirrende (på den “jeg dåner” måde)

Et lille twist er også at man får fortællingen både fra Anna og James side af.. Så vigtigt.

5/5

Leave a Reply