#Bogbloggertræf16

traef

Så skete det igen.. Bogbloggertræf i Aalborg.. Ingen september uden bogbloggertræf.. Jeg tog tidligt afsted i lørdags.. Xenia hentede mig og på banegården tog vi Sofie med os. Skønt selskab og turen der op gik jo snakkende..
I år var det Irene, Simone og Michelle der stod for det.. og det gjorde de virkelig godt.. Blandt alle bogbloggerne var der 4 forfattere med til bords. Det var både spændende men også en smule angst provokerende. Jeg fik plads ved siden af Pernille Vørs. Pinligt nok så er jeg ikke kommet til hendes bøger endnu men det vel ikke en skam, for så har jeg muligvis en masse god læsestof til gode. Men jeg tror i det hele taget vi alle var lidt nervøse.. både som forfatter og bogblogger. Men super god twist at tag forfattere med til bords.
traef1 Vi havde på forhånd fået at vide der kom en hemmelig gæst. Som i kan se var det Malene Sølvsten som har udgivet Ravnens Hvisken. Jeg har længe overvejet at bestille den hjem fra biblioteket efter jeg fik en læseprøve i hånden af den søde mand fra bog og ide her i Fredericia… Men nu har jeg den selv.. og så med en lille krudsedulle. Jeg er allerede fan.

Irene fik æren af at spørger Malene ind til bogen og hele forløbet og det var ganske spændende at høre på.
traef2 traef3 Vi startede jo ud med et måltid frokost og her må jeg sige at de virkelig ramte plet. Det var bare så meget mere enkelt og lige til i forhold til de andre år.. Point for det.
Der kan jo ikke være et bogbloggertræf uden kage.. og det er hvad der sker på dette billede.. Kagen kommer ind og ja jeg opgav (havde så også set den i forvejen.. scchh!.) Så hvis i vil se kagen så må i se den hos alle de andre der fik taget et billede..

Mie som er oversætter og Redaktør hos Dreamlitt var også med. Hun havde fået lidt taletid for at fortælle om hvordan det er at oversætte en bog til dansk. Det var egentlig en lidt frisk indslag som man jo ikke rigtig går og tænker over som bogblogger. Jeg gøre i hvert fald ikke. Jeg fik desværre ikke lige taget et billede af hende i aktion.

Jeg håber der bliver endnu et bogbloggertræf i 2017.. Det er bare sådan en god og dejlig dag.. Lidt som at læse en feelgood bog og man vil bare lytte til flere skønne forfatter og glade bogbloggere.
traef4

Dette år var der igen bøger med hjem og det er hvad der kom med mig hjem. Elsker koppen og der er så mange af de bøger jeg bare vil læse NU.. Jeg er virkelig taknemlig for alle dem der er med til at kunne give os de læse muligheder. Tak.

Arrangører:
Boghunden | The Small Wonders of Life | Boghjørnet

Deltagere
Adventures of a booknerd | Frk. Litteratur | Deungesord | Triaden | Trolderier | Pipalukbooks | Words by Cami | Mit Bogunivers | Ruskjærs bøger | Eva Lucia | Borough of books | Julie the book cat | Skrivepulten | Crossing Journeys | Læsehest med fantasy | Thoughts in purplue | Lushes books | Min forstilling om hvad paradis er | Moonlit madness | Krimihjerte | Kære dig | Lunas kaffekrog | Wondrous bibliophile | Litteraturlyst | Mit liv, min blog | Bogens univers | Bogoplevelsen | Readers wall | Nena Skov | Et kapitel mere | Bookish love affair | Flyv med mig | Frk. Hyms | Bogslottet | Sus bogblog | Ajnat | Xenias bogblog

Forfattere + oversætter
Malene Sølvsten |  Marie-Louise Rønning | Nanna Foss |  Nick Clausen |  Pernille Vørs | Mie Møller Nielsen – Oversætter og Redaktør hos Dreamlitt

Sponsorer:
Bog & idé Aalborg, Østeraa | Forlaget Facet | Gads forlag | Gyldendal | Jentas | Lindhardt & Ringhof | Nicole Boyle Rødtnes | Plusbog | Politikens Forlag | Rosinante & Co. | Storytel | Turbine | Tellerup | Dansk bibelselskab | Lotte Petri | Marie-Louise Rønning | Nick Clausen | Pernille Vørs |  Evas kagerier

3 Comments on #Bogbloggertræf16

  • Tanja
   14. oktober 2016 at 14:50 (1 år ago)

   Selv tak :) Din kommentar har gemt sig derfor det sene svar ;)
   Super hyggelig dag.

   Svar
 1. Sidsel
  16. oktober 2016 at 11:59 (1 år ago)

  Hvor lyder det altså bare, som en dejlig dag!

  Svar

Leave a Reply