Det er ikke mig, det er dig af Mhairi McFarlane

20092016Modtaget af HarperCollins Nordic

UDEN AT SIGE DET HELE:
“Så her er, hvad der skete: Jeg friede. Paul sagde ja. Men så tog mit liv en helt anden drejning.”

Delia Moss er ikke helt sikker på, hvad der gik galt. Hun havde jo en plan for sit liv. Men da hun opdager, at hendes kommende mand har en affære, falder planen til jorden.
Hun er nu nødt til at genvinde kontrollen – hun er nødt til at blive superhelten i sit eget liv.

* * * * *
Længe siden jeg har set så flotte bøger… de er så yndige. Jeg var lidt i tvivl om man skulle starte med en frem for en anden. Det ende faktisk med manden fik taget beslutningen da jeg ville have dem med på ferien til Rhodos og jeg bare sagde han skulle smide en i kufferten og en i tasken til flyveturen. Og det var så “det er ikke mig, det er dig” jeg træk op fra tasken på vej der ned.

Jeg elskede Delia lige fra start. Ret hurtig så står vi allerede midt i hendes frieri som ender ud i et stort kaos.. ikke kun med kærligheden men også arbejdet tager en skæv drejning, som også giver anledning til at nyt bekendtskab via mails. Spontant er hun på vej til London hvor hun bor sammen med hendes veninde.

Her skal hun finde sig selv igen og finde ud af om hendes kæreste igennem 10 år er værd at vende tilbage til.. Normalt vil man jo bare tænke smut med dig pomfrit, men 10 år er også bare mange år at smide væk, så jeg forstår godt hendes tanker og følelser..

Delia har i sine unge dage tegnet/skrevet på en tegneserie og den får hun påbegyndt igen. Jeg synes det er en så fantastisk detalje at forfatteren har valgt at have den illustreret i bogen. Altså kage uden glasuren går jo heller ikke. Så her har man fået hele pakken.

I London finder hun hurtig nyt arbejde som viser sig at være noget af en hovedpine, det er der handlingen tager fat og ret hurtig står hun i en uheldig situation.. Er hun på lovens side eller ikke og hvem skal eje hendes hjerte. For der er mange muligheder.. Jeg var underholdt hele vejen igennem og kan godt lide det hele ikke bliver for sukker sødt.. men det er en sjov romantisk bog selvom den også er super akavede på mange punkter. Men det er alt sammen noget man kan grine af.

Jeg glæder mig til at se den på film. Har virkelig fået den dårlige vane at når jeg har læst en bog og ved der er mulighed for den kommer på film, så har jeg et stort behov for at danne mig et billede af hvordan personerne kommer til at se ud så jeg ikke bliver skuffet.

5/5

2 Comments on Det er ikke mig, det er dig af Mhairi McFarlane

 1. Rikke Møller
  22. september 2016 at 17:23 (1 år ago)

  Åh, det er bare sådan en skøn bog! Jeg elskede den også!

  Svar
  • Tanja
   29. september 2016 at 12:55 (1 år ago)

   Det er det nemlig :D

   Svar

Leave a Reply