Jeg anbefaler en børnebog #1 – Den dag Leopold blev… af Dina Gellert

img_1806Efterhånden har vi en stor samling på hylden med børnebøger og tænkte jeg godt kunne komme med bud på hvilke bøger vi har fundet stor glæde ved. Nu er mine drenge 4 (snart 5) og 7.. Så der er efterhånden lidt forskelligt.
img_1807Denne her fine samling med Leopold købte jeg i sin tid via gyldendals børnebogklub.
Det er 4 fantastiske billedebøger for dem mellem 3 og 6. .sådan cirka.. Den store gider dem i hvert fald ikke så meget mere. I hver bog oplever vi en følelse Leopold får.. Sur, bange, ond og forelsket. Jeg synes de er super gode, godt skrevet og skønne billeder.. I starten var det ikke så meget følelsen mine drenge bed mærke i. De var mere interesseret i at læse den grønne bog, fordi det nu var yndlings farven.. men pludselig forstod de budskabet og så synes det faktisk den dag Leopold blev ond var lidt sjovere.. Men alt i alt så er de blevet læst rigtig mange gange alle sammen. Den med forelsket er måske lidt noget pjat hvis du spørger mine drenge.. men det hjælper lidt på det at Leopold taber sine bukser i den.

Efterfølgende har jeg fundet ud af der er endnu en bog i serien som er hvor Leopold bliver jaloux. Den kunne være rigtig fin til samlingen. Bare synd den ikke kan være i kassen sammen med de andre.

2 Comments on Jeg anbefaler en børnebog #1 – Den dag Leopold blev… af Dina Gellert

 1. Irene
  9. september 2016 at 08:38 (1 år ago)

  He. Det er da også noget pjat med det der forelskelse ;)

  Svar
  • Tanja
   20. september 2016 at 18:23 (1 år ago)

   I den alder er det i hvert fald :p

   Svar

Leave a Reply