Bloggerbrunch hos Dreamlitt med Katja Berger.

IMG_1299Dreamlitt har fundet et virkelig skønt sted i Vejle og jeg har længe gerne vil kigge ind i Bogdrømme, men ikke rigtig kommet så langt før til i dag.. Og det er et så fint sted og helt unik. Et sted jeg klart må komme igen..

IMG_1300 IMG_1301Grunden til jeg var der i går var pga Katja. Katja som jeg i mange år har læst med hos. Hende der startede det hele med bogbloggertræf for nogen år siden der hjemme i sin lille stue.. Det var gode tider og helt specielt. Nu er Katja bare ikke længere bogblogger men en forfatter der står og venter på hendes første bog bliver udgivet. (22. September)… Det jo vildt og flot! Så i den anledning havde hun inviteret en masse bogblogger til brunch, snak og hygge (pokemon? Haha) Det var helt nede på jorden og ganske rart at være der.

Glæd jer! Jeg glæder mig i hvert fald… i kan læse lidt mere om bogen hos Katja

 

1 Comment on Bloggerbrunch hos Dreamlitt med Katja Berger.

  1. Katja
    14. august 2016 at 10:08 (1 år ago)

    Hvor er det utroligt at tænke på, hvor meget der er sket inden for de seneste år … Hvor langt jeg, og alle jer, er nået.
    Tusind tak for at være til at give mig en fantastisk dag i går. I er simpelthen for fantastiske, og jeg er helt blæst bagover, over den støtte og interesse der har været allerede længe før udgivelsen. <3

    Svar

Leave a Reply