JoE, eN helt aLmiNdelig mAnd af Jon Teckman

bog10Modtaget af HarperCollins Nordic

UDEN AT SIGE DET HELE:
Alle hans drømme er ved at gå i opfyldelse. Desværre …
Om dit livs mest vidunderlige fejltagelse.
Joe, en helt almindelig mand
Men, du vil ikke i seng med Olivia Finch, vil du skat?

Hvordan svarer man på det? Hele pointen med folk som Olivia Finch er, at sådan nogen som mig vil i seng med dem. Det er jo derfor, at hun får flere millioner for en filmrolle. Så selvfølgelig vil jeg i seng med Oliva Finch.

Jeg ville bare ønske, at jeg ikke havde gjort det.
* * * *

Joe er virkelig en helt almindelig mand.. Som er så heldig at have et arbejde hvor han på sin vej møder mange kendte, det jo ganske almindeligt..? Ved siden af har han denne her fantastisk kone, som han har to børn med.. og alligevel er fristelserne altså for store for Joe. En fejltagelse der tager vilde drejninger da hans handling ender ud i en bølger af misforståelser.. Det giver anledning til rigtig mange sjove og surrealistisk episoder, som jeg synes forfatteren får skrevet rigtig godt ned… Jeg kan lige se en komedie for mig.

Jeg er ikke fan af utro skab.. altså hvem er det? Men dette lille sidespring giver anledning til en ret underholdene historie og det er måske lidt bizart at more sig over for det hele ender virkelig helt galt…

4/5

Leave a Reply