Eksperimentet af Catrine TollStröm

bog9

Modtaget af HarperCollins Nordic

UDEN AT SIGE DET HELE:
Det er den største svenske satsning inden for reality-tv nogensinde. En række ekstreme personligheder ankommer til den isolerede paradisø Palawu, og Åse Nordenskiöld skal styre produktionen. Men da kontakten til fastlandet afbrydes på uforklarlig vis, bliver det psykologiske spil mellem deltagerne mere tydeligt. Et skræmmende hændelsesforløb tager sin begyndelse. Sandheden går snart op for alle på øen; I dette dødelige spil, kan man ikke stole på andre end sig selv.

*
Av! Jeg måtte denne gang tilføje en ny kategori. “1/5″… Denne bog får kun en sølle stjerne fra mig.. Jeg kan simpelthen ikke lide den. Vi sluger jo reality tv råt så havde måske lidt for høje forventninger til denne bog. Jeg har aldrig været bag sådan en produktion, men har da mine forstillinger og ideer til hvordan det kan være. Dette var så langt fra og useriøst som det kunne blive. For mig virker det lidt som om forfatteren bare har været i gang med at dagdrømme en handling hvor alt kan ske uden realisme og det virker bare ikke for mig.

Jeg er faktisk helt paf over bogen tabte mig så meget.. Men en stjerne for at min nysgerrighed bare vinder lidt.. For på trods af en dårlig læseoplevelse der dræber ens læselyst så blev jeg jo nødt til at finde ud af hvordan det hele hang sammen, men kun med det resultat at jeg var lettet over bogen var slut.

Jeg håber andre der ude har mere glæde af denne bog.

1/5

 

2 Comments on Eksperimentet af Catrine TollStröm

 1. Iben
  13. juli 2016 at 06:44 (1 år ago)

  Øv at den slet ikke fungerede. Lyder ellers som en moderne udgave af Fluernes Herre.

  Svar
  • Tanja
   13. juli 2016 at 12:46 (1 år ago)

   Ja rigtig meget og aldrig har jeg været så overrasket over at være så lidt begejstret for en bog.. Jeg har aldrig haft Fluernes Herre i hænderne…Men fornemmer mange andre har en helt anden og positiv mening om Eksperimentet.

   Svar

Leave a Reply