London Road – Dublin Street 2 af Samantha Young

bog7

Læst som Ebog – modtaget af Flamingo

UDEN AT SIGE DET HELE:
Johanna Walker har altid passet på sin lillebror, Cole. Faderen er forsvundet og moderen har store problemer, og Johanna gør alt for at skjule, hvordan det står til med familien. Selv de mænd, hun er sammen med, er valgt for at sikre Coles fremtid. Men så møder hun Cameron MacCabe. Han er anderledes end alle de andre mænd, hun har mødt – og det slår gnister mellem dem. Alligevel er Jo bange for at vise, hvem hun i virkeligheden er, og tør ikke lukke ham ind. Men da Cam flytter ind i lejligheden under hende og hendes familie, kan Jo ikke længere fornægte den stærke tiltrækning, hun føler. 

* * * *
Denne er faktisk bedre end den første, selvom de får samme antal stjerner.. Fuldhus er ikke helt der jeg er. Men jeg er positiv overrasket over denne efterfølger til Dublin Street

Der går lidt tid før jeg føler noget for Cam, det jo lidt ham jeg selv gerne vil sukke efter når jeg læser sådan en bog.. I starten virker han bare som en person med en lidt for selv fed personlighed men det er bare en facade man lige skal gennemskue. Jeg er ikke så pjattet med endnu en pige der vil det hele selv og andre må ikke se virkeligheden. Jeg er ikke i tvivl om sådan et liv er hårdt men hvorfor skal det bare være sådan hver gang..
men hun er nu alligevel en sej pige og en fantastisk storesøster. Jeg elsker det forhold hun har til sin baby boy. 

Denne gang overraskede den også mere med handlingen og det fungere så super godt at man er i det samme miljø som sidst. Jocelyn, Braden og alle de andre er ikke glemt.
Glæder mig til den næste i serien..

4/5

Leave a Reply