Færgen af Mats Strandberg

bog6
Læst som Ebog – modtaget af Plusbog.dk

UDEN AT SIGE DET HELE:
1200 forventningsfulde passagerer går om bord på færgen fra Sverige til Finland. De skal hygge sig, feste og lægge hverdagen bag sig i de næste 24 timer. Men – hvad de ikke ved er, at de ikke er alene om bord. Noget ondt rejser med.
Uvidende om dette slår passagerne sig løs på Baltic Charisma. Færgen sejler videre over Østersøen, indtil det onde truer. I mørket midt om natten. Langt ude på havet. Der er ingen steder at flygte hen. Der er ingen måder at kontakte fastlandet på. Ingen ved, hvem de kan stole på.

* * * *
Sløv start men hurtig forstår man hvorfor dette er en spændingsbog…
Vi starter med at bevæge os igennem alle personbeskrivelser, og dem er der mange af.. (men der skal jo også være nogen at tag af) men det tager tid og det kan måske være svært for nogen at blive hængende, men giv det en chance for sideløbende får vi kendskab til det onde om bord, som også vil være en del af hele festen… Og så går det for alvor løs.

Det bliver voldsomt spændende, og man sidder bare og holder vejret, imens man venter på, hvem der er den næste, der falder i armene på det onde. Læs den hvis du er til de bøger, hvor man godt ved, der ikke rigtig er en ende på mareridtet, men der er altid nogen overlevende, man ved bare ikke hvem, før man når sidste side..

Leave a Reply