Calender Girl (Januar) af Audrey Carlan

bog3

Kunne på et tidspunkt hentes gratis hos Saxo.dk som e-bog

UDEN AT SIGE DET HELE:
Ny måned – ny by – ny mand
Mia Saunders skal skaffe 1 million dollars til at betale sin fars spillegæld. Siden hun var barn, og hendes mor forlod familien, har hun taget sig af sin far og søster, og også denne gang beslutter hun sig for at tage sagen i egen hånd. Alting virker håbløst, for Mia er bare en 24-årig servitrice med skuespillerdrømme – men så bliver hun tilbudt et job hos Exquisite Escorts. Opgaven er enkel: I løbet af det næste år skal Mia tilbringe hver måned sammen med en ny mand i en ny by. Om 12 måneder vil gælden være betalt. Og Mias liv forandret for altid.

I JANUAR går turen til Los Angeles. Her har Mias første klient, den charmerende surfer og manuskriptforfatter Wes Channing, brug for en date til en række events i Hollywood. Mia og Wes bliver straks gode venner og oplever en seksuel kemi, der får jorden til at ryste under dem. Men selvfølgelig skal de ikke forelske sig i hinanden, for kærlighed er ikke en del af kontrakten – og Mia har en mission, der skal fuldføres.

* * *
Jeg læser denne type genre for det meste når jeg er i perioder er lidt stresset og bare overhovedet ikke skal tænke så meget og bare vil nyde ordene i handlingen. Udover var jeg nok også bare nysgerrig for alle snakkede om den. Nu det ved at være et lille stykke tid siden jeg læste første måned ud af tolv og jeg er ikke kommet videre med de andre måneder.

Lige da jeg var færdig havde jeg følelsen af det da var meget fedt og efter et forhold der snart runder de 14 år (ikke at der er noget at klage over der – høhø) Så skal der måske ikke så meget til før moderen i dette hjem lever sig helt ind i denne type bog..

Drømmer man om manden der slår benene under en og man får den mest fantastiske sex, så skal man helt sikkert læse med her. Men så kommer der jo også lidt den seriøse Tanja op i mig og det hele er måske bare lidt for perfekt og uden fejl.. (måske det ændre sig i de andre måneder) og så kan jeg måske heller ikke helt forene mig med måden hun skal betale denne gæld af på. Det da lidt af et budskab der er på den gale vej.

3/5

 

 

Leave a Reply