Som ulve er færrest & får er flest af Palle Vibe

bog1Bogen er modtaget af Palle Vibe

UDEN AT SIGE DET HELE:
Humoristisk fortælling, hvor køns forskellene mellem mænd og kvinder udspiller sig på godt og ondt i et univers, hvor kvinder repræsenteres af får og mænd af ulve.
Det er med ulve som med får, at skønt forskellige som dag og nat, kan de ikke leve uden hinanden. Men hvad der for ulve er uomtvistelig logik, er for får kun én mulighed blandt flere. Og hvad der for får er den eneste sandhed, er for ulve at finde mellem denne verdens største gåder.

*  *
Ideen er sjov og opfindsom. Det giver mange muligheder for smil og latter når der bliver leget med ordspillet undervejes, men som til sidst er tæt på en voldtagelse af får og ulve.. det bliver bare for meget. Og man har lidt lyst til at råbe “Jeg har fattet det”
Jeg er egentlig normalt ret pjattet med satire underholdning, men dette rammer mig ikke rigtig på nogen punkter. Jeg har læst den, jeg smilede et par gange men så var der heller ikke mere i det… Jeg tænker jeg nok vil anbefale den til en lidt ældre generation da jeg tror den falder i bedre smag der.

Illustrationer er derimod ganske fede og livlig.

2/5

Leave a Reply