Hvis bare du var min af Jenny Han

IMG_8623Læst som e-bog på eReolen

UDEN AT SIGE DET HELE:
Lara Jean har aldrig indrømmet det, når hun var forelsket i en dreng. Det ville jo alligevel ikke blive til noget. I stedet har hun skrevet et kærlighedsbrev til hver enkelt, hvori hun har fortalt om sine følelser – og derefter har hun lukket brevet og gemt det i sin hatteæske og aldrig gjort mere ved sagen. Brevet er lukket og forelskelsen ude af verden.
Men en dag opdager Lara Jean, at hendes hemmelige breve på en eller anden måde er sluppet ud i verden, hvilket får hver af hendes tidligere forelskelser til at konfrontere hende med, hvad i al verden der foregår, og hvad de breve skal betyde. Der er blandt andre hendes første kys, drengen fra sommerlejren og endda hendes søsters ekskærste, Josh. Men efterhånden som Lara Jean arbejder sig igennem de pinlige og akavede spørgsmål, finder hun ud af, at der måske også kan komme noget godt ud af brevene. Trods alt.

* * * *

De mest personlige kærlighedsbreve bliver lukket ud af hatteæsken, det var helt sikkert den handling der fik mig til at finde denne bog på eReolen (genial side, hvis man ser bort fra den lange ventetid der kan være) Jeg kunne rigtig godt lide bogen.. Den er lige til at gå til og efter et døgn havde jeg læst den færdig.
Lara Jean er det mellemste barn og har et fantastisk forhold til sine to søstre.. Forholdet til dem begge bliver sat på prøve efter at storesøsteren rejser for at studere.

Ret hurtig er der flere drenge der henvender sig til Lara Jean, hvilket giver hende røde kinder. Jeg havde håbet på lidt flere breve og lidt mere drama… Men det er okay og jeg var godt underholdt hele vejen.
Udfaldet ved slutningen var ikke helt som forventet/håbet, men kan godt følge hendes valg og nu jeg bare spændt på at læse efterfølgeren når den engang bliver oversat.

4/5

Leave a Reply