Eddus Drager af Kirsten Sonne Harild & Lise Bidstrup

bog180416 Bøgen har jeg modtaget af Tellerup.

UDEN AT SIGE DET HELE:
I femtenårige Eddus verden skal man enten være kriminel eller vinde i Lotto for at undslippe fattigdommen. Hans talent for at flyve med drage har ført ham ind i bandemiljøet, og Eddu vælger banden i håb om en lykkelig fremtid for sig selv og sin kæreste, Paula.
Men valget er ikke omkostnings frit, og snart står Eddu i en situation, hvor han risikerer at miste alt, hvad han har kært. Måske endda sig selv.

* *

Den var virkelig hård at komme igennem… Ideen er virkelig god og den bedste måde at beskrive hvordan jeg har det med denne bog så er det at jeg vil have elsket at hade den som tvunget læsning i folkeskolen.. Det er et hårdt og stærkt miljø som er skræmmende, hvilket er en vigtig historie at fortælle, så derfor skal Kirsten og Lise have en klapsalve for at tag denne udfordring op… Men skrivestilen og Eddus personlighed fangede mig slet ikke, han rørte mig slet ikke og at læse bogen færdig var en kamp og ikke af lyst..

2/5

Leave a Reply