Værd at dø for af Lee Child

bog290316Læst som Ebog – modtaget af Plusbog.dk

UDEN AT SIGE DET HELE:
Der er dødbringende problemer i bondelandet Nebraska … og Jack Reacher havner midt i dem. Først lægger han sig ud med familien Duncan, en lokal klan, der har skræmt en hel egn til underkastelse. Men det er en gammel, uløst sag om et forsvundet barn, der for alvor fanger Reacher.
Familien Duncan vil af med Reacher – og det er ikke kun hemmeligheder fra fortiden, de forsøger at skjule. For deres egen farlighed til trods er de blot det nederste led i en vidtforgrenet forbryderisk fødekæde. Det ville give meget mere mening for Reacher at styre fri af de massive problemer, hans indblanding vil medføre. Men det er umuligt for ham.
* * * *
Det er første gang jeg læser en bog fra Lee Child.. Den er en smule tung at komme i gang med men pludselig får den fart på. Jeg elsker at kapitlerne er korte… man får en bid af hele historien fra alle vinkler og man vil bare have en bid mere, så man oplever ikke det er kedeligt på noget som helst tidspunkt (lige på nær starten)
Havde lidt følelsen af at læse et manuskript til en film, hvilket ikke var dårligt men måske en smule for nemt, men det var jo god læsestof..
Jeg mangler dog lidt mere indhold i forhold til det barn der er forsvundet, det var jo en del af plottet men fylde så lidt.. Jeg kunne ikke rigtig gennemskue Jacks alder.. men tror han skal være ældre end man får fornemmelsen af. Han er lidt af en actionman/James Bond der kan klare hvem som helst der går i mod ham eller som han bare ikke kan lide.. (og så alligevel ikke helt, men han vil gerne kunne klare alle….)
Men jeg var godt underholdt så den får 4 stjerner herfra..

4/5

 

Leave a Reply