Lola og naboens søn af Stephanie Perkins

  
Læst som Ebog som er modtaget af Plusbog.dk

Lola Nolan er en aspirerende modedesigner, der bor i San Fransisco med sine to fædre og har en lækker kæreste, der er rockmusiker. Hendes liv er næsten helt perfekt. Lige indtil tvillingerne Callilope og Cricket Bell vender tilbage til nabolaget. Fortidens smerte og kvaler vælder frem, når Lola må stå ansigt til ansigt med Cricket – fyren, der knuste hendes hjerte to år tidligere..

“Lola og naboens søn” er en selvstændig fortsættelse af “Anna og det franske kys” og byder derfor på gensyn med karakterene Anna og Étienne.

Åh det gør lidt ondt kun at give den to stjerner. For havde forventet den mindst var på højde med Anna og det franske kys. Cricket er noget så herlig og jeg elsker Lolas forældre.. Men Lola er slet ikke en type jeg kan finde ud af at holde af.. Der er alt for meget “Mig mig mig” og det bliver bare for meget og ret så ynkeligt. Og jeg sad nærmest med følelsen af at hun faktisk slet ikke fortjente Cricket.

At møde Anna og St. Clair var en rigtig sød og sjov ide. Jeg føler bare lidt deres rolle i bogen bliver en smule overfladisk og magien fra “deres” bog forsvinder. 

Jeg ved det godt.. Jeg er totalt håbløs med de her bøger som mange andre knus elsker.. 

Men måden Stephanie skriver på er super godt og ligetil.. Det er nok mere den stærke personlighed der er i Lola der ødelægger det for mig.. 

2/5 

Leave a Reply