Anna og det Franske kys af Stephanie Perkins

 
Læst på Mofibo 
Anna er ikke særligt tilfreds, da hendes far sender hende på kostskole i Paris. Hun har forelsket sig i en sød fyr i Atlanta, har et sjovt job og gode veninder, så det er ikke sjovt at rykke livet op ved roden. Men måske er det slet ikke så slemt endda? “Anna og det franske kys” er en lun og flot fortælling af Stephanie Perkins. Anna har svært ved at falde til i Frankrig, indtil hun møder en sjov gruppe mennesker og så selvfølgelig Étienne St. Clair. Snart blomstrer hun op og så sker der sjove ting og sager

 Åh jeg synes det til tider det kan være svært at anmelde en bog..  Der er så mange der slet ikke kan få armene ned over denne bog… Og den var også god… Fuld af sjov, spændning og romantik.. Jeg nød at slå hjernen fra og bare læse en kliché kærlighedsroman, for det er det i høj grad… Men er nok bare ikke helt nok for mig til at give den mere end tre stjerner.. 

Anna er en sød pige og egentlig også ret kvik pige som både vil have drengen der hjemme og St. Clair der får hendes hjerte til at banke en smule hurtigere… Men man får en hurtig fornemmelse for hele handlingen og slutningen er så forudsigelig. Udover det skulle vi langt ind i bogen før jeg faldt bare en smule for St. Clair, men på den anden side var der ikke så meget at skrive om, hvis ikke han var så blind, hjælpeløs og tarvelig. Kan ikke rigtig begrunde uden at uddybe for meget. 

Men indrømmer gerne jeg havde svært ved at smide bogen fra mig, men jeg er nok lidt mere krævende  :D 

Leave a Reply