Slangestenen af Martin Madsen

  

Denne bog har jeg modtaget af Tellerup.. 

Tosh er nærmest besat af krybdyr. 
Han elsker dem og ved alt om dem.
En forårsdag da han er på jagt efter hugorme, 
fanger han i stedet en mystisk, hvid slange.

Han tager et billede af den, 
og lægger det op på internettet.
Det sætter gang i en kamp på liv og død,
da nogle vil gøre alt for at få fat i slangen.

Det går hurtigt op for Tosh at han er viklet ind i et spil 
med væsner fra en helt anden verden. 

Og de er villige til at slå ihjel for at få fat i slangen 

Jeg har virkelig taget tilløb til denne bog fordi jeg var bange for det var noget lort. Alle bøger skal have en chance, men seriøst en bog om en skide slange? Men den snød mig og jeg synes historien fungere super godt, forfatteren har virkelig fået skrevet en god fantasybog til de lidt ældre børn. Så den er altså meget lige til og knap nok er man kommet i gang med bogen før Tosh er på flugt fordi mange vil have fat i denne her ikke så almindelig slange. 

“Det som er sket i vores fortid har haft stor betydning for vores nutid, og nutiden er morgendagens fremtid, så det som vil ske i dag kan få stor betydning for fremtiden” s. 65

Jeg var i hvert fald underholdt hele vejen igennem.. Jeg så gerne at forfatteren skrev videre, men så skulle det foregå i den anden verden, som jeg godt ville have læst mere om. 

5/5

1 Comment on Slangestenen af Martin Madsen

 1. Ingrid
  8. april 2015 at 08:42 (3 år ago)

  Taark for din søde kommentar Tanja. Min mor er ved at være tilbage til sit gamle jeg og det er super skønt at mærke når nu jeg sidder på Bornholm og ikke rigtig kan tage ind forbi Riget og besøge hende medmindre jeg skal bruge 3 timer med færge og bus.

  Vi glæder os alle til at såret bliver lukket og hun bliver parat til at komme hjem, men der går nok lige et par dage før det sker.

  Er ked af at læse at du har oplevet det samme bare med en anden slutning, det er ikke noget man ønsker at opleve for sine nærmeste når de er blevet opereret.

  Svar

Leave a Reply