Samlerne af Michael Kamp

IMG_0576.JPG

Denne bog har jeg modtaget af Tellerup

Thomas er en plaget mand.
Det begynder med huller i hukommelsen.
Så følger synerne og de vågne mareridt.
En overnaturlig trussel har invaderet familiens hjem,
og snart er Thomas fanget i en labyrint af desperation og rædsel.
Hvordan kan han beskytte sin familie mod noget han ikke kan se?
Michael Kamp har vundet flere litteraturpriser for sine historier,
og hans romaner har altid et stærkt tema.
I Samlerne stiller han et enkelt spørgsmål.
Hvad nu hvis vi ikke er alene?

Har godt nok været længe om at få skrevet noget ned om denne bog. Det er første gang jeg læser noget fra Michael Kamp.. Jeg ved egentlig ikke hvad jeg havde forventet, men havde håbet på noget der var bedre. De første 100 sider fangede mig. Familielivet han får beskrevet er så perfekt skrevet eller det ramte ret meget plet hos mig.. Ret hurtig bliver bogen skummel og uhyggelig på den fede måde, men ligeså hurtig begynder Thomas og resten af familien at blive virkelig sære og jeg kan ikke finde hoved og hale i noget som helst hvilket helt sikkert også er meningen, men det virker bare ikke på mig… I stedet for at have lysten til at læse videre skal jeg tvinge de sidste sider i mig, hvilket er død ærgerligt.

Leave a Reply