Askepot af Kristina Ohlsson

IMG_0559.JPG
En lille pige forsvinder fra et tog. I en anden del af Sverige lever en ung kvinde i skjul, bange for en dag at blive fundet af manden, som hun troede var den prins og befrier, hun siden barnsben havde ventet på. Hun ved bedre end nogen anden, hvorfor pigen er forsvundet, og endnu engang forbereder hun sig på flugt. Politiefterforskningen ledes af den legendariske kommissær Alex Recht. Ved hans side står akademikeren Fredrika Bergman, som skulle have været violinist, men i stedet havnede inden for politiet. Hun kæmper nu hårdt for at lede efterforskningen væk fra det spor, man først slog ind på. Sagen præges af udstuderet ondskab, og efterforskningsgruppen må op i samme tempo som gerningsmanden, hvis ikke yderligere liv skal gå tabt.

Jeg begynde på bogen helt tilbage i august, da jeg var indlagt på Vejle sygehus. (længere historie) Jeg kom bare ikke rigtig videre, ellers oplagt at læse når man ligger der, men kunne slet ikke finde roen til det. Men så fandt jeg den frem igen og nåede hurtig til slutningen. Kristina skriver rigtig godt. Kunne godt lide alle de synsvinker man får løbene og det hele handler ikke bare kun om en person. Jeg troede jeg havde luret den skyldige, men det havde jeg ikke.

5/5

Leave a Reply