Krucifiks morderen af Chris Carter

20140505-205011.jpg
Forlaget skriver:
Hunter stirrede på den døde kvindes ansigt. Hans hjerne kæmpede med at forstå, hvad det var, hans øjne så.
En koldblodig seriemorder, maltrakterede lig, en kriminalassistent på sit livs jagt – Chris Carter har skrevet en hæsblæsende psykologisk krimi-thriller der får hårene til at rejse sig i nakken.
En ung kvinde findes brutalt myrdet i en hytte i Nationalparken i Los Angeles. Hun er nøgen, hænger fra to træstolper og huden er flået af hendes ansigt, vel at mærke mens hun stadig var i live. Mordereren har skåret et besynderligt udseende dobbelt-kors i hendes nakke; Krucifiks-morderens signatur.
Men hvordan er det muligt? To år tidligere blev Krucifiks-morderen fanget og henrettet.

Fik jo bogen af Simone.
Korte kapitler! Hold nu op det var vildt.. Men jeg elskede det.. Mere af det tak! Det giver altså en form for motivation til bare at læse der ud af. Den var også hurtig læst igennem. Og sad der med følelsen.. “Hvorfor har jeg først læst den nu!!?” Det er altså både godt og skidt.. For jo fedt at have læst en rigtig god bog men tænk lige over hvor mange gode bøger der er der ude jeg endnu ikke har læst eller aldrig kommer til.. Skrækkeligt! ;)
Hele bogens handling var godt skruet sammen og den skyldige havde jeg aldrig overvejet.. Og alligevel havde man lyst til at sige “selvfølgelig!”
Må bestemt videre med næste bog i den serie.. Har dog lige et par andre der venter :)

5/5

2 Comments on Krucifiks morderen af Chris Carter

 1. Simone Hagemann
  5. maj 2014 at 23:23 (4 år ago)

  Åh, hvor er jeg uendelig glad for, du kunne lide den! Og specielt at du sad med den følelse bagefter, så ved man nemlig bare, det har været god/underholdende læsning. Det glæder mig desuden, at du har planer om at læse videre i serien. Personligt er jeg nemlig gladere for nogle af de andre bøger, end jeg umiddelbart var for den første. Selvom jeg selvfølgelig også var helt vil med den :)

  Svar
 2. Eeyorenyk
  6. maj 2014 at 18:30 (4 år ago)

  Åh, du elskede den, det var godt. <3 Han er jo min store krimikærlighed, så det gør mig så glad, når andre også elsker hans værker. :)

  Svar

Leave a Reply