Archive of ‘Konkurrence’ category

Konkurrence – #2 – Morika af Sidsel Sander Mittet

bog8

VINDEREN BLEV LINE – JEG HAR SENDT DIG EN MAIL

Jeg vil egentlig have ventet med at give den videre til jeg selv havde læst bogen. Har nemlig to liggende (den ene modtaget ved bogbloggertræf og den anden vundet i en konkurrence sammen med andre bøger) Men hvorfor ikke glæde en anden med den allerede nu..

Facet skriver:
På skoleøen Raudra undervises krigerlærlingen Korau og visdomslærlingen Eshri i Morikas idealer for fred og tolerance. Deres fremtid ligger fast.
Men i det skjulte arbejder stærke kræfter på at vende tilbage til tidligere tiders adelsvælde.
Snart befinder Eshri, Korau og deres venner sig midt i en kamp for et samfund, de altid har taget for givet. Spørgsmålet er imidlertid om samfundet overhovedet er værd at kæmpe for? Eshri og Korau opdager snart, at intet er, som de troede…
Rent blod er første bog i trilogien Morika.

Da jeg ikke selv endnu kan komme med en mening om bogen.. så kan i læse med hos Rikke og Sabrina.. Det jo lige før jeg får lyst til at ligge den bog jeg er i gang med fra mig og begynde på denne.

For at deltage… Skal i nævne en eller flere bøger fra min TO-READ liste på goodreads som jeg bare MÅ læse… Den er virkelig lang og der er nok mange at nævne så bare det i har tid og lyst til.. Tak på forhånd.

 

 

Konkurrence – #1 – Vinderen

Inden jeg begynder at holde for meget ferie så må jeg hellere finde en vinder.. Fik min mor til at sige et tal imellem 1 og 24 og den heldige vinder er.. Gitte Irene Seloy… Der bliver straks sendt en mail til dig.. Gitte valgte denne bog.. 

 

Konkurrence #1 – vind en bog eller tre…

Jeg finder altså mange spændende bøger fortiden og ligger inde med dobbelt op med nogen.. Så har besluttet at andre skal have glæde af dem.. Bare fordi.. eller vi kunne da godt fejre der er 25 dage til min sommerferie, bloggen rundede 11 år her 1. maj og den har virkelig været igennem meget.. (Og det er så her jeg ikke skal nævne ordet dolls for det vil være for pinligt!) og ja så blev jeg 28 i lørdags ;) … Men ingen grund til dette men bare fordi og der vil komme igen senere.. Det eneste du skal gøre er at vælge om du vil eje den ene bog eller de tre.. (nævner dem om lidt) og vinderen finder jeg 3. juli (feeerie!!) Bogen eller bøgerne der ikke bliver vundet ryger med næste konkurrence hvor en eller flere bøger vil kunne vælges.. 

Sender kun til dansk adresse.. 

Slet ikke sikkert jeg rammer jeres smag men det er de her bøger i kan vælge denne gang..  

En flænge i himlen af John Green.. Mange har nok læst den og ellers hørt om den.. Jeg er eller I er så heldig at jeg ligger inde med to.. 

“En flænge i himlen” handler om noget yderst alvorligt. Kræft. Hazel er en ung pige, som på sit fjerde år lever med kræft. Hun forsøger at leve livet, så godt som hun kan, men det er først, da hun møder den ligeledes kræftsyge Augustus, at det går op for hende, hvordan livet egentlig skal leves.

  

Pigen med den blå cykel af Regine Deforges.. 

I første bind af Regine Deforgés’ serie om den unge og smukke pige Lea er Frankrig blevet besat af Tyskland under 2. verdenskrig. Lea bor på familiens vingods i Bordeaux og er ulykkelig over, at hun ikke kan få sin udkårne, Laurent. Da hendes far en dag myrdes af den tyske besættelsesmagt ændres hendes liv drastisk. 

Det er altså alle tre bind du vinder..