Archive of ‘Ikke kategoriseret’ category

Flytterod

Min i forvejen stille blog er fortiden endnu mere stille fordi vi har købt hus.. men jeg vender stærkt tilbage når vi er på plads i vores nye hjem..
Må i alle have en dejlig jul.

Bogbloggertræf 2015

I dag er det præcis et år siden der var bogbloggertræf for første gang i Aalborg.. I går var jeg afsted igen. Igen i år var det Irene, Simone, Karin og Rikke der stod for det.. Og det gjorde de super godt!

Først fik vi lov til at åbne en gave der afslørede den hemmelig gæst..  Nadia Plesner! Og jeg må indrømme at denne kamp var gået min næse forbi! Den søde dreng med hund og taske har jeg da spottet et par gange, men har ikke forholdt mig til historien.. Nadias historie.. Som hun brugte hendes tid på at fortælle om.. Det var såååå spændende!

  Derefter fik vi en lille krusedulle..

Jeg var så heldig at vinde et gavekort til saxo.dk  

  Kage var der også meget af..

  Rikki fra Dreamlitt kom forbi med et par bøger.. Bestemt ikke dårligt! For har længe gerne vil eje den bog.. Og tænk at man så også lige fik efterfølgende med som endnu ikke er udgivet.. Fedt!

  Carina Evytt var også forbi og fortælle om hendes forfatterliv.. Jeg elsker at høre om det! Vi fik hele to bøger skrevet af hende. Så igen stod vi i kø..

 Efter at have været afsted i 12 timer var jeg hjemme igen.. Meget træt men med endnu en fantastisk bogblogger oplevelse.. Og en del bøger rigere.

Og jeg har måske glemt en masse ting men der skete bare så mange ting..

Sponsorliste

DreamLitt * EgoLibris * Forlaget Facet * Forlaget Iris * Forlaget PunktumGads forlagGyldendalHr. FerdinandJentasLindhardt & RinghofModtryk * MofiboOsuma * People’s PressPlusbog * Politikens Forlag * Rosinante & CoTellerupTurbine * Ulven og uglen * Saxo * Auto og møbelpolstring v/Børge Jensen

Merlin serien af Pernille Eybye

IMG_3689.JPG

Denne bog har jeg modtaget af Tellerup

Drengen på legepladsen sagde at der er en kannibal i byen.
Og at han spiste en dreng som var alene hjemme. Men det kan ikke passe, vel? For kannibaler findes ikke.

Min mor begynder at opføre sig mærkeligt efter et besøg på et loppemarked.
Hun klæder sig i gammeldags kjoler og kalder sig selv for mama.
Jeg spekulerer på om det kan have noget med min lillesøsters nye dukke at gøre … den hun tog med hjem fra loppemarkedet …

Min søster har fødselsdag,
men i stedet for lagkage,
boller og varm kakao,
må jeg og min oldemor på varulvejagt
på Varulvebjerget.
Og det er ved at koste mig livet
… flere gange.
Merlin er en helt almindelig dreng
med en helt almindelig familie.
Lige indtil den dag hvor hans mor beslutter
at familien skal flytte til Tusmørkedalen.

Jeg har hygget mig med denne serie.. Valgte at læse dem alle før jeg vil anmelde for at sætte dem lidt op imod hinanden.. Første bog starter godt ud.. Merlin er en herlig knægt med god humør og første indtryk er at det her er egentlig ret okay.. Anden bog bliver faktisk bedre. Der kommer en god fortidshistorie som giver god mening og faktisk bare løfter bogen rigtig godt. Så kommer vi så til trejde bog og for mit vedkommende er det et skridt tilbage.. Jeg kedet mig og en lidt for nem handling at tag og der bliver bare brugt alt for lang tid på det samme…

Det værste er dog at have kaldt lillesøsteren Dippe-dutten.. Ih kan slet ikke enes med det.

Men jeg ser det som en rigtig god serie for de yngre og glæder mig til mine drenge kan få glæde af dem.. Og det herlige er jo at der kan bygges videre på serien i evigheder..

Så må jeg lige slutte og sige at illustrationerne i dem er fan-tas-tiske!

IMG_3690.JPG

3/5 4/5 3/5

Readathon – lidt forsinket..

20131012-191541.jpg

Noget senere end i andre.. Er lige ved at kværne noget mad efter en lang dag i Legoland.. Jeg blev ikke færdig med jordemoderen fra Hope Rive.. Mangler 70 sider så dem vil jeg gå i gang med nu.. Derefter hopper jeg på Neil Gaiman..

Status
19.15 – Læser jordemoderen fra Hope River færdig..

Fik jeg sagt jeg har været oppe siden 6.20?

Endnu et bogtræf i Herlev.

20130410-214234.jpg

I har hørt om det før og nu skete det igen.. Bogtræf hos Katja Super hyggeligt. Jeg som er lidt bagud med at få læst, får så mange input til nye bøger, jeg bare må læse på sådan en dag.. Jeg elsker det!
Som altid fik vi en masse mad.. Og en goodiebag fra et par forlag.. Mange tak til dem og Katja

Lindhardt og Ringhof:
Lindhardt og Ringhof
Borgen
Eighty Days – Gul
Emma
Beautiful Creatures
facebook
Carlsen:
Carlsen
Tegnet
Vildveje
facebook
nyhedsbrev
Facet:
Forlaget Facet
Blå øjne
Nordlige rytmer
blog
facebook
youtube

Og til sidst tak til alle dem der var med.. I er skønne.
Rebecca
Xenia
Irene
Susanne
Andra
Katja
Sabrina
Sabina
Ingrid
Marie
Mathilde

Bogbloggertræf på den fede måde – igen..

Jeg har glædet mig til at fortælle om hvad jeg lavede lørdag.. Måske i allerede har læst om dagen andre steder.. Jeg var endnu engang til bogtræf på Sjælland.. I husker måske sidste træf som jeg skrev om herKatja sprugte i august om vi var friske til endnu et bogtræf.. Og det var vi en del der var og vi var 11 der mødte op hos Katja i lørdags.. 2 nye ellers var det ansigter man havde set før..
Vi var Katja, Rebecca, Maja, Xenia, Irene, Susanne, Andra, Katja Mathilde, Sabrina og Sabina

Vi var fire herfra jylland der tog turen der over i bil. Vi var der ved tolv tiden hvor vi startede ud med lidt frokost.. Så kom Helle fra forlaget Valeta. Hun havde forfatteren Freddy E. Silva med sig. Hvor der blev snakket på kryds og tværs. Først de om hvordan det hele foregår på et forlag og hvordan det er som forfatter at få udgivet en bog. Meget spændende.. Lige før man overvejer at skrive ;) Derefter vi vi ordet hvor vi snakkede om hvad en god bog er for os forfattere.. Noget jeg tror og håber de også fik en del ud af. Efter to timer snak tog de afsted igen.. Der blev udover det holdt to konkurrencer hvor man kunne vinde (i gætter det aldrig) bøger :) Resten af dagen snakkede vi videre (og spiste en del af alle de lækkerier der var på bordet) Vi jydere fik lidt aftensmaden inden vi tur den lange tur hjem igen, som så faktisk slet ikke var så lang når man sidder fire tøser i en bil. Skide hyggeligt.

Men men men det slutter ikke her.. Overhovedet.. For udover jeg gerne vil takke pigerne for en god dag så vil jeg også takke for alle de forlag der har gjort min bogreol rigere.. Hold nu op! Eller Oh my good i bedste friends stil.. De har virkelig været gavmilde :)

20121016-215727.jpg 20121016-215853.jpg 20121016-220049.jpg
Udover at Freddy E. Silva havde hans bog Mediatropolis med til os som vi fik skrevet i så havde Helle fra forlaget Valeta to andre bøger med… Kolonien af Pierre Robert og Miraklets Fald af Christian Reslow

20121016-220504.jpg
Angel flugt af Lee Weatherly + Forbandede mødom af Sarah Engell.
Carlsen

20121016-220832.jpg
Matched af Ally Condie
Rosinante
Facebook
Nyhedsbrev

20121016-221114.jpg
Solbarnet af Kasper Hoff
Link: Forlaget Facet
Blog
Facebook

20121016-221245.jpg
Heksejagt af Kim Harrison
Tellerup

20121016-221626.jpg
Delirium af Lauren Oliver + Pretty little liars af Sara Shepard + Slide af Jill Hathaway + En flænge i himlen af John Green
Politiken

20121017-120350.jpg
Divergent af Veronica Roth
Alvilda

20121017-145502.jpg
Drømmehjerte og Senor Peregrino af Cecilia Samartin + Hotellet på hjørnet af bitter og sød af Jamie Ford + Vinter i Madrid af C.J. Sansom + Ildenglen af Laini Taylor
Forlaget Bazar

20121017-150227.jpg
Alice Bliss af Laura Harrington
Mrs. Robinson

20121017-150403.jpg
Satans rede af danske Lone Madsen + Begå selvudvikling. Læs og lev bedre af Nikolaj Hansted
Skriveforlaget

20121017-151948.jpg
Martyrens sang af Stephen Miller
Forlaget Punktum

20121017-152641.jpg
Metusalem af Flemming Dyrbye + Samadhi af Lars Damkjær + Jaja jeg skal nok redde jer – Når jeg lige har drukket min rom & cola… af Lotte Skou Hansen
Forlaget Siesta

20121017-152740.jpg
Ti lektioner i lyst af Benedicta Söderberg
C&K forlaget

20121017-152825.jpg
Gadefejeren af Elliot Perlman + Jagten af Ryan David Jahn + Manden der ikke var morder af Hjorth og Rosenfeldt + Guld af Chris Cleave
Hr. Ferdinand

20121017-153000.jpg
Klap i hest af Katrine Engberg og Anne Mette Hancock, samt Privat skov af Nanna Goul.
Lindhardt og Ringhof

20121017-153044.jpg
Hvad man ikke ved af Anne Lise Marstrand-Jørgensen
Gyldendal

20121017-153129.jpg
Det er bare ord
People’s Press

a href=”http://ajnat.dk/wordpress/wp-content/20121017-153215.jpg”>20121017-153215.jpg
Fanny Hill
Rosenkilde og Bahnhof

Fik også to gavekort :)
Gavekort på 50 kroner
Adlibris
Gavekort på 200 kr
Moviezoo

Er snart færdig med Tvunget til tavshed som jeg faktisk fik med mig sidste gang.. Spændende og “uhyggelig” bog.. Vil straks gå i gang Mediatropolis når jeg er færdig.

Bogbloggertræf – på den fede måde!

Jeg elsker bøger og læste ret meget før jeg fik børn.. Kom så godt i gang efter Mads var blevet ca. 2 år.. men så kom Adam og har faktisk ikke rigtig åbnet en bog siden Adam blev født.. Læste ellers ret meget lige inden han kom, men dagen i går har virkelig gjort at NU skal det være.. Bøgerne står jo bare og venter.. Så tror vist min aftner skal bruges lidt anderledes.. Jeg savner at læse!
I går tog jeg med Irene og Sabina hele vejen til sjælland hvor vi mødtes med 12 andre.. Katja, Rebecca, Maja, Marie, Ingrid, Mathilde, Mia Malene, Andra, Lærke, Viktoria, Sabrina og Katja
Der blev snakket en del om bøger men også om alt andet.. Det var bare super hyggeligt og der blev spist ret godt med kage! Har smagt de bedste hjemmelavet hindbærsnitter.. man skal bare ikke tænke på hvor meget smør der er i, siger Rebecca.. ;-P
Ved spisetid var vi 7 tilbage og vi bestilte lidt pizza og fritter.. og snakkede lidt mere inden vi jyder tog turen hjem igen..

En lille fin goodiebag fik vi også.. Som i ser her..

Så er det at man jo bare ikke kan forlange mere.. En hel masse inspiration til bog elskerne… Men der kom altså også lige en pose med dette..
=O Er det ikke vildt?
Der mangler kun billede af en enkel bog.. med titlen “De tre små grise”.. Hvem mon har taget den? ;) *haps* Min mor var så også forbi tidligere.. og *Haps* en bog mindre i bunken ;) (som jeg selvfølgelig får igen)

Så stort tak til de to piger som stod for dagen.. (Katja og Rebecca)
så skal vi jo også lige takke sponserne.. For uden dem, ja så var vi ikke kommet hjem med alle de bøger..

Facet (Facebook side) – Camp 41 del 1&2 – Skeletter i skabet 1&2
Mrs Robinson – Ren Vodka
Tellerup (Youtube bruger) – Silhuet, hereafter
Lindhardt og Ringhof – Blomsternes hemmelige sprog, Middag med muligheder
Carlsen – Den sommer alting ændrede sig, Stjålet
Buster (Facebook side) – Monster High
Flachs – De 3 små grise
Hr. Ferdinand – Blod, Tvunget til tavshed
Forlaget Punktum – Sultanens juveler,
Peoples Press (Krimi-fan)Uge 36, Kronvidnet

Vi fik ikke alle de helt samme bøger.. Men der er vist ingen af os der klager.. så skulle de i hvert fald skamme sig!

Høre i ikke mere fra mig de næste par dage.. så det nok fordi jeg læser! ;)
1 2 3… udgiv